Boeken die ik in augustus uitlas

In augustus heb ik flink wat boeken kunnen lezen. Voor een groot deel komt dat doordat ik meedeed aan de Ohmybookathon van dit jaar. Superleuk was dat! Deze boeken heb ik gelezen in augustus:

boeken-boek-lezen-augustus

Boeken die ik voor de bookathon las:

 •  Call the Midwife van Jennifer Worth

Ik heb de vier seizoenen van de televisieserie die op Netflix staan met enorm veel plezier gekeken. Toen ik het boek ‘Call the Midwife‘ in de bibliotheek zag staan, heb ik hem dus geleend en gelezen. Ik moest er even inkomen, maar de verhalen van Jenny vind ik fantastisch!

 •  The Call van Peadar Ó Guilín

Ook dit boek leende ik bij de bibliotheek, nadat ik een review las bij Marcia. Ik heb er zeker geen spijt van en zo!

 • de eerste twee delen van de Mirrorwold-serie

Ik las ook nog de eerste twee delen van de Mirrorwold-serie, ook omdat ik ze in de bibliotheek tegenkwam. Mijn abonnement is deze maand goed gebruikt dus. Ik vond de boeken wel vermakelijk, maar niet bijzonder genoeg om de rest van de serie te lezen.

Verder las ik nog ‘Royal Assassin‘ van Robin Hobb uit, waarna dus de ohmybookathon begon.

Lees ook ->>> Zes redenen om lid te zijn van de bibliotheek

Boeken die ik tijdens de Ohmybookathon las:

 •  Het houden van mannen van Myrthe v/d Meer

Het boek ‘Het houden van mannen‘ stond al tijden op mijn verlanglijstje, en is ons huis binnen gekropen van het vakantiegeld. Natuurlijk kon ik het niet laten om hem ook snel te lezen, en ik heb dubbel gelegen!

 •  Rijmsoep van Roald Dahl

Een boek dat viel onder het stukje roze cover was ‘Rijmsoep‘ van Roald Dahl. Ik had dit boek als kind al, en kan me nu niet meer voorstellen dat ik zoiets mocht lezen toen haha.

 •  Assassin’s Quest van Robin Hobb

Het boek ‘Assassin’s Quest‘ lag al klaar om gelezen te worden (net als ‘Royal Assassin’ trouwens) sinds vlak na mijn verjaardag. Ik vind het geweldige boeken, en vond het willen lezen van een dik boek dus een goede smoes om dit boek op te pakken.

 •  Hoe duur was de suiker van Cynthia McLeod

Ik kreeg het boek ‘Hoe duur was de suiker‘ te leen van mijn moeder. Het boek was … wel aardig, ik vond het niet zo bijzonder als ik verwacht had.

 • The Slow Regard of Silent Things van Patrick Rothfuss

The Slow Regard of Silent Things‘ is een heel … apart boekje, maar ik vond het fantastisch! Juist omdat het totaal geen plot had …

 • Countess of Cashtice van Sonia Halbach

Boeken die ik daarna las

Uiteindelijk heb ik dus wel 15 boeken gelezen deze maand! Ik schrik er eigenlijk zelf een beetje van nu ik het zo op een rijtje heb staan. Zeker omdat er een paar aardig dikke boeken tussen zitten.

Links naar bol.com zijn affiliate links. Als je voor je iets bij bol koopt op deze links klikt betaal je niet meer dan anders bij hen, maar komt er wel een beetje van het geld bij mij terecht.

5 comments / Add your comment below

  1. Ik was zelf al een beetje overdonderd door het aantal … xD
   De andere boeken van die serie moet ik nog lezen, maar dat gaat wat mij betreft dus ook zeker gebeuren.

 1. Wow, wat heb je veel boeken gelezen! En tof dat je The Call uit de bibliotheek hebt gehaald na het lezen van mijn review 😀 hopelijk heb je er net zo van genoten als ik! Naar ‘houden van mannen’ ben ik trouwens nog erg benieuwd, daarvoor moet ik eens naar de bibliotheek gaan 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.