Boeken die ik las

Ik lees enorm veel, dat was misschien wel duidelijk. Omdat het me niet altijd lukt om een goede recensie te schrijven op mijn blog, wil ik de boeken in ieder geval op deze manier onder de aandacht brengen. De boeken die ik las vermeld ik hier, met een rating en kort waar het over ging. En wanneer die er is met een (affiliate) link naar bol.com.

De boeken zullen op volgorde staan van laatst gelezen naar eerst gelezen. Ik verwacht dat ik de boeken ongeveer een half jaar op deze pagina laat staan, maar of dat werkt moet ik nog bekijken.

How to Fracture a Fairy Tale van Jane Yolen

In How to Fracture a Fairy Tale van Jane Yolen staan verschillende sprookjes. Maar deze sprookjes zijn niet helemaal zoals we ze kennen. Ze zijn namelijk verdraaid, gebarsten, vervormd. Ik vond dit een erg leuk boek om te lezen! Rating: 4 sterren