Eccentric Lady is twee jaar, en dat vier ik! (met winactie)

Als ik dat gisteren door had gehad, dan had ik mijn gekregen Tony Chocolonely dicht gelaten om te verloten πŸ˜‰ Maar goed dat ik het niet wist, want hij kwam niet voor niets bij de voedselbank: door een productiefoutje zit er een mintsmaakje in die niet op de verpakking staat. Zoals jullie kunnen zien had ik geen bezwaar haha.

 

Dat neemt niet weg dat ik iets met mijn blogverjaardag wil doen. Daarom verloot ik drie dingen. Je kan op een van de drie prijzen kans maken, niet op allemaal, geef dus aan welke je zou willen hebben!

 

1. ‘De naaister uit Parijs’ van Rosalie Ham

Voor wie het aandurft, en wil weten of zij net zo over dit boek denken als ik, verloot ik ‘De naaister uit Parijs’.Β 

 

2. ‘Mevrouw mijn moeder’ vanYvonne Keuls

Met dit boek zet Yvonne Keuls een prachtig beeld neer van haar moeder, en het verleden van haar familie. Het is de moeite van het lezen zeker waard!Β 

 

3. Verrassingspakket

Aangezien ik ook wat anders wil verloten dan boeken, ga ik vanmiddag een klein pakketje bij elkaar zoeken bij de Action. Wat er precies in gaat komen weet ik nog niet, wel weet ik dat het door de brievenbus gaat passen. Dingen waar ik bij ga kijken zijn kleurboeken, washitape, leuke notitieboekjes, een beetje de creatieve kant op dus. Wil je verrast worden? Dan kan je voor deze optie gaan.

 

Wat moet ik ervoor doen?

 • Dat is niet zo moeilijk: laat voor 19 april een reactie achter, en geef aan welke prijs je zou willen winnen.
 • Hoewel ik het heel fijn vind als je me volgt op Bloglovin’ (in de sidebar vind je een volgknop), facebook of twitter, heeft dat geen effect op je winkansen.
 • Laat een geldig emailadres achter in het invulveld van je reactie. Kan ik je niet per email bereiken, of reageer je daar niet op, dan wordt de prijs opnieuw verloot. Dat emailadres is dus belangrijk!

 

 

17 comments / Add your comment below

 1. Gefeliciteerd met je tweede verjaardag.

  Je had met die Tony eigenlijk een collectorsitem in handen. Daar had je over een poosje veel geld voor kunnen vragen maar helaas.

 2. Wat leuk, van harte met je blogverjaardag! Op nog vele gezellige en inspirerende artikelen op Eccentriclady. Ik doe graag mee voor het verrassingspakket!

 3. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Dat er nog vele mogen volgen (net als lekkere chocoladerepen). Ik wil graag meedoen met het verrassingspakket. Want <3 voor creativiteit.

 4. Twee jaar al? Gefeliciteerd!
  Ook ik ben enthousiast over het verrassingspakket. Of in elk geval nieuwsgierig.
  Idee om een paar dagen na versturen en blogpost te wijden aan de inhoud?

 5. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag πŸ™‚ Ik ben stiekem errug benieuwd wat er allemaal in het verrassingspakket gaat zitten, dus daar doe ik graag voor mee πŸ˜€ Op naar het volgende blogjaar! πŸ™‚

 6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Ben benieuwd naar wat je allemaal in het verrassingspakketje gaat stoppen!
  De naaister uit Parijs leek mij een leuke historische roman, maar als ik je recensie zo lees dan zit ik echt niet te wachten op al die seksuele verwijzingen enz.
  Graag waag ik een kansje voor Mevrouw mijn moeder. Maar als die heerlijke chocolade reep een optie was dan wist ik het wel πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.