Mystery Blogger Award

Emmy van Zon en Maan tagde mij voor de Mystery Blogger Award. Deze verandert steeds een beetje, omdat iedere volgende persoon vijf nieuwe vragen moet bedenken. Het doel is de blogger steeds een beetje beter leren kennen. Nou blog ik best persoonlijk, maar ik vind het ook erg leuk om mee te doen. Deze tag is bedacht door Okoto Enigma.

mystery-blogger-award

De regels van de mystery blogger award

 • Laat het logo van deze tag zien
 • Tag de bedenker van deze tag
 • Benoem degene die je getagd heeft (met link!)
 • Vertel drie dingen over jezelf
 • Nomineer 10-20 max 5 mensen
 • Vraag je genomineerden vijf grappige vragen
 • Deel een link van je beste posts

mystery-blogger-award

Drie weetjes over mezelf

 1. Ik heb voor mijn werk pas zo’n workshop welke-kleuren-passen-bij-je gedaan. Ik schijn een herfsttype te zijn. Mijn moeder was een klein beetje verbaasd, omdat zij een ander type is, en ik enorm op haar lijk. Tja, ik moet toch wat van mijn vader hebben …
 2. Ondertussen herkende mijn moeder mij op de couveuse-afdeling, omdat ik als baby al zo enorm op mijn vader zou hebben geleken. Ik lag daar trouwens omdat ik als baby al een mini was, al werd ik niet eens zo heel veel te vroeg geboren volgens mij.
 3. Als ik naar Hogwards had gemogen had ik in Ravenclaw gezeten.

De vijf vragen van Emmy

Als je zelf een boek zou willen schrijven; wat voor een boek zou het dan zijn?

Ik heb enorm veel ideeën in mijn hoofd die maar niet uit willen groeien. Het liefst wil ik toch fantasy schrijven, daar blijf ik steeds naartoe trekken.

Wat zijn je favoriete soort personages?

Sterke vrouwen. Maar dan de echt sterke, niet van het soort waarvan iedereen roept dat ze zo sterk zijn. Klinkt misschien raar, maar voor mij is kracht om kunnen gaan met je eigen zwakheden. Ze hoeft dus geen superheld met superkrachten te zijn, juist niet, als ze maar haar ding kan doen met waar ze tegenaan loopt.

Aan welk tv-programma zou jij mee willen doen?

Een met niet teveel actie sowieso. Ik ben altijd heel bang om totaal anders neergezet te worden op televisie dan ik ben, dus je hebt best kans dat je mij nooit met mijn hoofd op televisie ga zien, zelfs al word ik voor het tofste programma ooit gevraagd. Nou ja, als het een programma is over boeken, waarbij ik mijn favoriete boekenkast in mag richten of zo … misschien weten ze me dan over te halen.

Als jij in Harry Potter zou zitten, wat zou je rol dan zijn?

Het liefst Luna Lovegood. Omdat ze in Ravenclaw zit en lekker zichzelf is, zonder zich iets aan te trekken van anderen. Dat laatste doe ik nog steeds te veel, dus ik heb nog iets om naartoe te werken.

Je gaat op reis maar mag maar 5 items meenemen; wat doe je dan in je tas?

Mijn e-reader met oplader (1), mijn telefoon met oplader (2), een goed gevulde portemonnee (3), een schone onderbroek (4) en deodorant (5). Dan kan ik altijd lezen, contact leggen, zorgen dat ik de eerste dag doorkom en dan nieuwe kleding en spul kopen op de plaats van bestemming. Of is dat een beetje valsspelen?

Mijn beste posts

Ik begin gewoon beter te worden in durven zeggen wat ik goed vind van mijn eigen werk. Dat is eng hoor! Ik ben in ieder geval heel erg trots op mijn post over inspiratie om te schrijven.

Sowieso ben ik vooral blij met de posts die ik in een soort flow heb geschreven, en waarmee ik wil laten zien dat ik over dingen nadenk. Zoals of iedereen zoveel mogelijk moet werken en armoede en creativiteit.

Ik nomineer voor de mystery blogger award

 1. Annelies
 2. Annabel
 3. Jaike
 4. Marcia
 5. Lisa

Jullie krijgen deze vijf vragen van me:

 1. Houd je meer van dikke of van dunne boeken, en waarom?
 2. Wat is de laatste klassieker die je gelezen hebt?
 3. Heb je naast boeken nog andere dingen in je boekenkast staan?
 4. Wat is een ander onderwerp naast lezen dat je ontzettend boeiend vindt?
 5. Ben je lid van de bibliotheek?

3 comments / Add your comment below

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.