Over mij

034Wie ben ik?

Jantine, kort maar krachtig, creatieveling en woordfanaat die soms moeilijk woorden kan vinden. Ik ben 32, getrouwd met Jos, en ik woon in een stadje langs de Rijn. Ik zie mezelf als best een beetje veelzijdig. Verder ben ik een perfectionist, en heb ik de diagnose LEO (Lomp En Onhandig, officieel heet het dyspraxie), waardoor ik soms rare buitelingen maak, fysiek maar ook in mijn hoofd.

Sinds ik klein ben, ben ik gek op boeken en op lezen. In groep twee was ik al een beetje jaloers op mijn nichtje van een jaar ouder, want zij kon al lezen, en dat wilde ik ook!

Terwijl ik op de middelbare school een tijdje wat minder las – andere dingen zoals huiswerk waren ineens óók belangrijk – kwam dat later gelukkig terug. Op werkweek naar Londen al begon ik Harry Potter in het Engels te lezen, na mijn examen kwamen daar boeken bij als Jane Eyre, Wuthering Heights, en natuurlijk de boeken van Jane Austen en Charles Dickens. Daarbij ben ik een echte Anglofiel, meestal lees ik dan ook het liefst in het Engels.

Lezen is voor mij dus belangrijk, en er zullen hier veel dingen over boeken en schrijven komen, maar ook veel andere dingen. Zo zal ik dingen posten over duurzaam leven, en hoe ik dat probeer, over besparen, of over dingen die ik meemaak, of waar ik tegenaan loop. Zo probeer ik een totaalplaatje te maken: ik ben niet alléén een lezer, of alléén een poging-tot-consuminderaar, of alléén een gediagnostiseerd lomp persoon die met een Aspie getrouwd is 😉 het zijn allemaal dingen die bij mij horen, en die tot interessante, lastige of leuke situaties kunnen leiden.

Voor vragen ben ik altijd te bereiken op eccentriekedame@gmail.com

Wil je me volgen op bloglovin’? Klik dan op onderstaande knopje!

Follow

3 comments / Add your comment below

  1. Pingback: Liebster award <3
  2. Hey! This is, hopefully, the most automated comment you will ever-ever receive from me. I’ve popped over to say I finally put together the blogroll for NanoPoblano, I wanted you to check it out, and make sure that (1) you still want to participate and (2) your blog name is written as you want it written, and (3) I didn’t leave out super important information. Then, leave a comment introducing yourself. This is the page I’ll be directing people to through the month, so I’m hoping they’ll see your comment and be excited to go check you out. It should say something like, “Hey, Cheer Peppers– I’m So&So. I write about such&such. Come by and say hey.” I’ll be pruning comments on that page so it’s just link backs from posts, positive Pepper messages, and your intro. I’ll be sharing the page tomorrow night, all over town, so if you can put something up before then, that’d be awesome. If not, no worries, we have a whole month to go. https://rarasaur.wordpress.com/nanopoblano-2015/ <3

    1. Hey Ra, I’ll go and introduce myself! Thank you for the reminder (and the reminder that I should write a post next Sunday, I usually don’t blog during the weekends 😉 ).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.