TAG | 10 Things That Piss Me Off

Ik kwam deze tag vandaag tegen bij Hare Maristeit – hij is bedacht door haar en Nesrin – en ik vond hem een erg leuke invalshoek hebben. Als jij hem ook overneemt, vergeet hen dan niet de credits te geven, en als je een reactie bij ze achterlaat met jouw invulling van de tag kom je in het lijstje!

 

Dit zijn de 10 things that piss me off:

Dat zijn trouwens vooral kleine ergernissen. Neem het niet te serieus, dat doe ik ook niet ๐Ÿ˜‰

1. Mensen die fietsen in een voetgangersgebied.

Of op de stoep. Zeker hier in Rhenen, waar je lekker in een smal straatje vol lopende, winkelende mensen van een aardige helling af roetsjt. Strak plan joh!

2. Mopperende babyboomers.

Die vervolgens hetzelfde doen, of erger. Je weet wel, ‘de jeugd van tegenwoordig, die hebben geen respect bla bla!’ en ondertussen zijn zij degene die op dat smalle winkelstraatje met helling bijna de netjes lopende jongeren omver fietsen, just saying. En die dan boos worden om gebrek aan respect als diezelfde jongeren er iets van durven zeggen. Foei jongen, je ziet toch dat die mevrouw oud is!

3. Mopperende mensen in het algemeen.

Want er is helemaal niets leuks in het leven! Het is allemaal zo ontzettend zwaar …

 

4. Pakketbezorgers die niet kunnen traplopen.

‘U was vandaag niet thuis. Niet dat ik heb aangebeld, want traplopen is vermoeiend. Dat weet u niet, want u doet het zelf nooit al zat u boven op mij te wachten, maar ik weiger die trappen te lopen. De bezorger morgen mag kijken of hij het wel wil doen, en anders komt u het maar lekker zelf halen. Buhbye!’

5. Mijn wifi-wachtwoord vergeten zijn

Het is natuurlijk ergens hardstikke goed dat ik steeds vergeet hem op te schrijven en zo, maar grrrrrr

6. Schoonmaken!

Ik lief een schoon huis, en ik doe het dus echt wel. Maar het schoonmaken zelf vind ik zwaar irritant. Ik ben vast niet de enige.

7. Hoogteverschillen

Ja mensen, ik vind zelf al die trappen elke dag ook wel eens irritant. Zeker in combinatie met in Rhenen wonen. Ben ik eindelijk beneden bij de Aldi en heb ik mijn boodschappen binnen, moet ik weer helemaal omhoog wandelen, รฉn die trappen op! *zucht, kreun, steun* Ik krijg er wel een goede conditie van trouwens.

8. Boeken uit hebben waar ik eigenlijk nog lang in zou willen lezen

Waarom maken ze die boeken niet wat langer? Ik wil die wereld nog niet uit, boehoehoe!

9. Veel te weinig tijd in een dag

Omdat ik langer door wil lezen bijvoorbeeld, of eigenlijk nog iets met mijn blog wil doen, of of of of … Zo ontzettend veel plannen, zo weinig tijd om het uit te voeren haha.

10. Geen vaatwasser hebben

Serieus mensen van de woningbouw, als je in november 2011 een keuken en badkamer die naast elkaar zitten renoveert, dan zorg je toch dat er in de keuken een aansluiting is voor een vaatwasser? Of ben ik nou zo gek dat afwassen mijn hobby niet is?

Als jij irritatiepunten hebt hoor ik het natuurlijk graag ๐Ÿ˜‰ Als je de tag overneemt, vergeet dan niet de bovenstaande bedenkende dames te noemen.
Nogmaals, neem mijn irritatiepunten met een korreltje zout. Ik loop niet de hele dag mopperend rond, gelukkig niet!

9 comments / Add your comment below

 1. Haha, toch mooi dat je ‘mopperende mensen’ als irritatiepunt hebt bij een lijstje over ergernissen ๐Ÿ˜‰ Verder herken ik alles wel een beetje, vooral dat laatste! Ik HAAT afwassen, ben er echt veel en veel te veel tijd aan kwijt ๐Ÿ™

 2. Die steile wegen in Rhenen was voor ons aanleiding om daar geen huis te kopen, we wilden eigenlijk heel graag op de Heuvelrug wonen. Maar het was voor mij fysiek te zwaar.
  Wij hadden vorige week in ons vakantiehuis een vaatwasser. Hier thuis hebben we er ook een, maar die is stuk en te oud om te laten maken. Ik vind dat je met een vaatwasser nog best veel werk hebt. Voedselresten eraf halen, inruimen, uitruimen en soms nog afdrogen, zetmeel dat er niet altijd goed af wil. Er zijn altijd spullen die apart afgewassen moeten worden en het aanrecht moet ook schoon. Veel tijd vind ik het niet schelen. Wel een hoop zooi in de keuken. Wij hebben nu een open keuken en dat vind ik qua afwas/rommel best een nadeel.
  Zo, ook weer genoeg gezeurd ๐Ÿ™‚
  Wij zijn trouwens in de Betuwe gaan wonen. Ook mooi en een stuk goedkoper.

  1. De betuwe is zeker ook mooi! Nadeel voor ons is dan, dat man de rivier over zou moeten naar zijn werk. De Rijnbrug en pondjes zijn dan allemaal van die bottlenecks ๐Ÿ˜‰ Als ik ooit ga verhuizen, wil ik graag naar Wageningen of Veenendaal eigenlijk. (Of weer terug naar Renswoude, maar zonder inschrijfduur of geld zit dat er voorlopig niet in …) We hebben trouwens wel het mooiste uitzicht ooit!

   En bij mij is het denk ik ook vooral de zooi op het aanrecht. We zijn maar samen, dus heel veel afwas hebben we niet, maar dat betekent ook dat het vaak even blijft staan, omdat je niet voor elk bordje een sopje maakt.

 3. Haha, hier zitten zรฉker wat herkenbare punten tussen! Te weinig tijd in een dag vooral… soms (zoals vandaag) is er nog zoveel wat ik wil doen!

 4. Ons wifi-wachtwoord vergeet ik gelukkig niet. Maar doordat paswoorden ook volgens mijn echtgenoot vrij complex moeten zijn รฉn ik er vrij veel gebruik ben ik regelmatig meerdere paswoorden na elkaar aan het invoeren voor ik het juiste heb. Ook het schoonmaken, boeken die te snel uitzijn, hoogteverschillen en te weinig tijd in een dag zijn uiterst herkenbaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.