Uitslag giveaway blogverjaardag

DSCF5231

Vorige week ergens was mijn blog jarig, en dat vierde ik door uit te delen! Vandaag zou ik de uitslag trekken, dus dat is gebeurd.

Boeken

De uitslag voor de boeken was makkelijk. Niemand wilde meedoen voor ‘De Naaister uit Parijs’, en voor ‘Mevrouw mijn moeder’ was maar één deelnemer. Sylvia heeft geluk, als zij haar adres doorgeeft stuur ik dit mooie boek naar haar op!

 

Verrassingspakket

Dan zou ik nog een verrassingspakketje bij elkaar zoeken bij de Action. Morgen is die waarschijnlijk wel bij de winnaar, en ga ik laten zien wat erin zit. Dit pakket was populairder, dus ik nummerde deelnemers op volgorde van reageren, en haalde jullie door een random nummertrekker:

 

True Random Number Generator Powered by RANDOM.ORG

Zoals jullie kunnen zien heeft de derde deelnemer voor het verrassingspakket gewonnen, en dat is ClaudiaGefeliciteerd, ik hoor graag of je het leuk vond!

5 comments / Add your comment below

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.