Leuke plannen voor de zomer!

zomer-vakantie-reizen-plannen

De zon schijnt, de tuin ontploft en mijn was hangt buiten te drogen. Ik vind zo halverwege mei het ideale moment om plannen voor de zomer te maken, zeker als die er eigenlijk al lijkt te zijn. Hoe gaat mijn zomer eruit zien?

1. Werken

Sommige dingen moeten nou eenmaal gebeuren, ook in de zomer. En dat lijkt alsof ik het helemaal niets vind, maar ik ben er superblij mee dat ik de kans krijg om te werken. Supertof! Naast dat het natuurlijk voor inkomsten zorgt, krijg ik daardoor ook wat meer ritme. En werkervaring. En een bibliotheek in de buurt, wat me op mijn volgende punt brengt.

2. Lezen

De zomer is voor mij een fantastische periode om te lezen. Ik houd ervan om buiten te zitten met een boek, de geuren en geluiden die daarbij horen. Ik heb altijd een stapel boeken klaarliggen om te lezen, en in de warmere tijd van het jaar lijkt het wel of ik er extra snel doorheen vlieg!

3. Festivallen

Niet dat ik heel veel plannen heb. Over een paar weken ga ik weer naar Keltfest, en verder moet ik nog zien wat ik op dit gebied ga doen. Sowieso zijn er elk jaar een aantal gratis dingen te doen hier in de buurt, dus ik hoef me niet te vervelen. Vorig jaar schreef ik trouwens nog een post over hoe je beter voor jezelf zorgt tijdens een festival.

4. Tuinieren

Nu we een tuin hebben, gaat dat er ook bij horen. Sterker nog, we zijn er al druk mee geweest, en er gaat nog meer werk aankomen. Het is allemaal even wennen – en gelukkig lijken de buren geduldig te zijn als het op onze onkruidverwijderkunsten aankomt – maar ook superleuk om te doen.

Op andere idee├źn kom ik vast ook nog. Ik heb er in ieder geval weer zin in!

2 comments / Add your comment below

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.